Massage

Powered by Get Flexible

Massage makes you Flexible!

Aanbod

Aroma Touch techniek

GF_035

De behandeling bestaat uit vier stappen: stressvermindering, versterken van het immuunsysteem, verminderen van ontstekingen in het lichaam en het verbeteren van de communicatie tussen weefsel en organen via het zenuwstelsel (homeostase). Bij elke stap worden twee etherische oliën gebruikt. De toepassing heeft als doel het zenuwstelsel van het lichaam te helpen in evenwicht te brengen. (meer…)

Hotstone massage

GF_032

Hotstone massage is een combinatie van de therapeutische warmte van basalt stenen en de diepe werking van aromatische oliën. Deze massage heeft een verzachtende en diep ontspannende werking op spieren, lichaam en geest. Deze behandeling is geschikt bij verschillende soorten lichamelijke klachten, maar ook voor iedereen die intensief wil genieten van een diepe en heilzame ontspanning. (meer…)

Mylogenics

GF_017

Een Mylogenics behandeling is een zeer specifieke methode die kan zorgen voor snelle pijnverlichting, directe verbetering van prestaties en vrijer bewegen in het dagelijks leven. De focus ligt hier met name op de oorzaak van een klacht of bewegingsbeperking en niet alleen op het aanpakken van het gevolg. Met de behandelmethode wordt er succes geboekt bij de volgende klachten: (meer…)

Wellnessmassage

GF_031

Wellness massage zorgt voor soepele spieren, warmte, een ontspannen gevoel en hernieuwde vitaliteit. Ook in het (preventief) bestrijden van de gevolgen van stress, zoals hoofdpijn of een stijve nek, is wellnessmassage een uitkomst. Er wordt bij de behandeling gebruik gemaakt van etherische oliën. (meer…)

Sportmassage

GF_019

Sportmassage is een manier om voor of na een (sport)prestatie de spieren optimaal te behandelen. Zo helpt sportmassage de gezonde (sport)beoefenaar om de lichamelijke conditie te behouden of verbeteren en blessures te voorkomen of behandelen. Vaak blijven mensen te lang doorlopen met spierpijnklachten en blessures, waardoor deze verergeren, of spieren, pezen en gewrichten beschadigen. (meer…)